RiPan Nappulafutis starttaa

Ristiinan Pallon kaikkein pienimmille pelureille tarkoitettu Nappulafutis starttaa ensi maanantaina. Ryhmän aloitus- ja infotilaisuus pidetään ma 29.5. klo 17 alkaen Ristiinan urheilukentän huoltorakennuksen edustalla. Infon jälkeen lyhyet ”ensipelailut”.

Nappulafutikseen ovat tervetulleita kaikki 2011-2012 syntyneet pojat ja tytöt. Ryhmä tulee kokoontumaan kerran viikossa, maanantaisin klo 17-18. Ryhmän kausimaksu on 40 euroa, joka sisältää RiPan jäsenmaksun sekä Palloliiton harrastepassin ja vakuutuksen.

– Heti ensimmäisenä ei kuitenkaan maksulappuja laiteta nenän alle, vaan toimintaan voi käydä tutustumassa vapaasti muutamia kertoja. Alkutavoitteena on opetella paitsi jalkapallotaitoja, myös yleisesti yhdessä toimimista ja monipuolista liikkumista monenlaisien pelien ja leikkien merkeissä, toteaa RiPa:n juonioritoiminnan vastuuhenkilö Janne Strengell.

Ryhmän ikärakenteesta johtuen Nappulafutiksen toimivuus edellyttää vanhempien aktiivista osallistumista ”apukäsiksi” toimintaan. Vakituisiksi ohjaajiksi ryhmään on nimetty Veera Koppi ja Ari Kinnunen.

– Tähän rinkiin otetaan mielellään mukaan muitakin, jotta pystytään vetämään tapahtumat jouhevasti läpi. Pienten kanssa on kuitenkin niin paljon muutakin ”ohjaamista” kuin se varsinainen jalkapallo, Strengell muistuttaa.

Lisätietoja Nappulafutiksesta: Janne Strengell, p. 0400 813 307

Leave a Reply